Озеленяване София

Уютни беседки за приказна градина

   Ако сте от късметлиите, които разполагат с двор, вижте идеи за беседки, които може да го превърнат в градина от приказките.

   Дали на света има човек, който не мечтая да разполага с красив двор, където да разпуска и да се събира с приятели? Едва ли! Предлагаме ви някои идеи за красиви и практични беседки, които могат да превърнат и най-обикновеното място в приказна градина.

Градинска беседка за любителите на отворените пространства

   Ако искате да имате сушина на двора, но не желаете тежки конструкции, може да заложите само на дървен покрив. Конструкцията е достатъчно здрава, за да издържи на дъжд, дори сняг. Този вариант обаче е подходящ единствено за равен терен, върху който вече е положена основа.

Функционалност и удобство с градинска беседка със склад

   В случай че сте запален градинар, тази идея за беседка непременно ще ви хареса. Това е стабилна постройка тип „барака“, която в едната си част представлява складово помещение. В него можете да поберете всевъзможни градински приспособления. Предната част е оставена отворена и е прекрасен градински кът, подходящ не само за топлите месеци, но и за зимата, тъй като би могъл да се затвори с ветробрани.

Малка градинска къщичка

   Това е точното предложение за любителите на дървесината. Ако обичате дървените орнаменти и миризмата на трупи ви отпуска, погледнете това страхотно предложение. Конструкцията е стабилна. Беседката разполага с подиум, който би могъл да компенсира при наличието на наклонен терен. Покривът също е достатъчно здрав, така че да ви подслони в градината, дори ако навън вали.

Лека конструкция за топлите дни в градината

   Ако предпочитате по-леките конструкции, тази идея ще ви хареса. Основата на тази беседка отново е подиум, който я повдига от земята и я изолира. За разлика от предишното ни предложение обаче, дизайнът тук е заложил на леки метални конструкции. Покривът наподобява шатра и може да се сваля, за да се почиства или зазимява.

Градина, приютила разкоша на Ориента

   Търсите ли нещо по-екзотично? Значи последното ни предложение е специално за вас. Тази лека конструкция напомня на шатра с балдахини от Близкия Изток и именно в това се крие чарът й. Тук е заложено най-вече на отворените пространства и шарената сянка. Летвите по покрива са поставени на известно отстояние една от друга, за да бъде максимално проветриво.

При проблеми и нужда изберете фирма за озеленяване «Green World». Озеленяване на двор. Озеленителни фирми. Фирми за озеленяване.

Сподели

Facebook