Поливни системи

Предишна
Следваща

   За да може една напоителна система да заработи ефективно, има много работа преди изграждането. Поливните системи могат да се превърнат в един от най-големите Ви помощници при поддържането на градината.

 

   Този вид услуги ще ви осигурят перфектната визия за тревните чимове и декоративната растителност, но може да се стигне и до усложнения. За това е важно след инсталацията ѝ да се направят правилните настройки, а след това и поддръжката да се извършва от професионалисти. Точно с такъв вид дейност се занимават нашият екип, който има дългогодишен опит в проектирането , изграждането и поддържането на автоматизираните поливни системи.

   Поливните системи са от жизнена важност за градината ви. Цялото усилие от проектирането, озеленяването, засаждането на дървета, храсти и цветя би се обезсмислило, ако липсва подходяща система за поливане.

   Изграждането ѝ е деликатна работа, която трябва да бъде съобразена с редица фактори. Сезонните температури, необходимостта на растенията от различно количество вода, а и осигуряването на самостоятелната работа на поливните системи трябва да бъдат взети под внимание.

 

   Изграждането на системите трябва да се повери в ръцете на професионалисти. Не оставяйте инженеринга им в ръцете на аматьори, тъй като неподходящото поливане може да съсипе всички усилия от работата по ландшафта. Недобре инсталираните системи предразполагат съответно към аварии, а това е последното, от което има нужда Вашата Райска градина!

  Доверете се на професионалния ни екип и Ви гарантираме високото качество на продуктите, които монтираме. Ако държите на сигурността и надеждността, изберете специализираните услуги.

   Първата стъпка започва с оглед и извършване на необходимите измервания (наличие и достъп до воден източник, дебит, налягане и пр.) на терена от нашите специалисти.

   След одобряване на дендрологичен проект се преминава към изготвянето на проекта за автоматизирана поливна система.
   Проектът за автоматизирана напоителна система включва:

 • Работен проект „Тръбна разводка“ и „Поливно покритие“ със спецификация на всички необходими компоненти;
 • Детайли на някои от компонентите;
 • Количествено – стойностна
 • спецификация на материалите.

  След съгласуване и одобрение на проекта за автоматизирана поливна система се преминава към неговото изпълнение. То започва с изкопаване на изкопите за полагане на тръби, шахти, кабели и специализиран продукт.

   Преди зариване на изкопите, се прави тест за качествено свързване и правилна работа на специализирания продукт. След зариване на изкопите следва фина настройка на специализирания продукт и финален тест.

Предишна
Следваща

   Ние от Green World предлагаме професионално поддръжане на автоматизирани поливни системи:

 • Зазимяване и отзимяване на поливната система;
 • Почистване на филтри и клапани;
 • Настройка на поливната система според сезона;
 • Настройка и подмяна на разпръсквачи;
 • Подмяна на разпръсквачи, дюзи и капково напояване (при необходимост);
 • Оптимизация на поливната система.

     Автоматизираната поливна система е съвкупност от тръби, фитинги, специализирани продукти и други материали. Те се оразмеряват и избират на базата на изготвен вече проект.

С помощта на автоматизираните поливни ситеми вие получавате интелигентно и икономично поливане на зелените площи. Чрез автоматизираната система за поливане, вие си осигурявате:

 1. Оптимален воден режим за всички растения в градината
 2. Оптимизиран разход на вода
 3. Спестено време

  Освен проектирането на поливната инсталация и нейното монтиране, услугите ни покриват и редовната ѝ поддръжка. Така ще осигурите не само дългия ѝ живот, но и ще се погрижите за това инвестицията Ви в благоустройството на градината да не се обезсмисли.

   Работим с лидерите в областта на напоителните системи Rainbird и Hunter.

Rainbird е фирма със 70-годишен опит в областта на напояването и се радва на почит и доверие навсякъде по света с уникалната си система за икономично използване на водата. Убедете се в предимствата ѝ!

   Марката Hunter е еталон за качество, отговарящо на международните стандарти. Системите им са монтирани навсякъде по света и работят безотказно. Предлагат богато разнообразие от модели за автоматизирано напояване, с които даряват свежест трайно и надеждно!