Озеленяване София  Green World

Полезни идеи и съвети за озеленяване на двор

Методи за озеленяване на двор са много и включват много фактори. Модерното озеленяване дори може да е нещо, което е добре забравено. Ще ви предложим няколко съвета за модерната визия на двора ви.

   Няколко трика за озеленяване на двор ?

  • Започнете със изравняване на земните маси, заравнете добре и оформете площта преди непосредственото озеленяване на двора.
  • Закупувайте растителност внимателно, желателно е тя да е в саксии, а не на гол корен.
  • След засаждане и затревяване на двора ви е желателно да поливате всеки ден в продължение на месец за свеж вид и прихващане на растителността.

   Модерни (акценти) за озеленяване:

  • Знаете ли какво е мулч? Дървени парчета от кората на дървото с дължина около 10 см. Те могат да се използват за настилка.
  • Страхотна идея в озеленяване на двора ви е изграждането на алея от малки декоративни камъчета с различни цветове или от каменни плочници.

   И последният съвет за модно озеленяване за вашият скъп двор е…вашето въображение. Въображението е основния двигател за креативни идеи, екпериментирането в градината ще ви доведе до уникални резултати. Ако претърпите неуспехи не се отказвайте, продължавайте рано или късно ще откриете формулата за модерна градина. Озеленяването е изкуство, бъдете артисти в своя двор.

 

Озеленяване София. При проблеми и нужда изберете фирма за озеленяване «Green World».

Сподели

Facebook