озеленяване София

Как да си направим красиви саксии от празни опаковки

   Пролетта наближава и много хора търсят красиви растения, с които да декорират дома, терасата и градината си. А на хубавите цветя им подхождат интересни и креативни саксии. С малко повече въображение можете да превърнете празните опаковки от хранителни продукти в чудесни съдове за тази цел. Така не само ще имате уникална украса, но и ще спестите пари. Представяме ви няколко страхотни идеи как да си направите красиви саксии! А ако планирате не просто декорация, а цялостно обзавеждане на дома, не се колебайте да се обърнете към опитни професионалисти!

Саксии от празни консерви

   Празните консерви са чудесен материал за направата на интересни съдове за цветя. Лесно ще им пробиете дупки за оттичане на излишната вода от почвата. Можете да ги боядисате с пъстри акрилни бои, да ги изрисувате или да им залепите стикери. Чудесна идея е също да си засадите свежи подправки.

Подправки в стъклени буркани

   Още една интересна идея за зелени подправки в кухнята. Винаги ще имате от любимите си аромати в свежо състояние и с тях ще приготвяте страхотни ястия!

Интересни саксии от пластмасови шишета

   Не изхвърляйте празните бутилки, защото от тях можете да сътворите много красива украса. Просто изрежете дъната им и ги изрисувайте по ваш вкус.

Декорация от снимки

   От празни консерви или пластмасови опаковки можете да си направите саксия със спомени. Боядисайте съдовете, изберете любими снимки, принтирайте ги и ги залепете. Лесно и много оригинално!

При проблеми и нужда изберете фирма за озеленяване «Green World». Озеленяване на двор. Озеленителни фирми. Фирми за озеленяване.

Сподели

Facebook