За НАС

Green World

За компанията

 Green World – е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на ландшафтната архитектура. Когато вие създавате вашата градина или изграждате зелените площи около или във вашия хотел,  или офис, къща, или заведение, ние сме хората, които можем да ви предложим различни и новаторски решения. 

     Ние предлагаме всички видове градинарски услуги,  изграждане, аранжиране и поддрържане на Зелени и Водни площи, озеленяване на паркове, дворове, офиси и офис – сгради, вилни селища, Хотели и хотелски комплекси и градини в София и България.

От Green World предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

 

Затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска, или чрез полагане на готов тревен чим. Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.  Изграждане и аранжиране на алпинеум, Скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора. Предлагаме още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове,  обществени зелени площи и паркове. Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя. Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели  и подготовка на градини и частни терени за озеленяване.

    Това постигаме като създадохме екип от млади, отговорни, високо квалифицирани и добре мотивирани специалисти, на които осигурихме отлични условия за работа с най-съвременните технологии в бранша. Освен това, за да осигурим най-добрите резултати спрямо изискванията на клиента, ние работим с високо качествена растителност произведена в България. Спецификата на нашата дейност е в това, че ние работим с жив материал (растителността), който има различни изисквания и нужди във всеки етап от живота си и през различните периоди на годината. Поради това, правилната поддръжка на вашата градина е гаранция за отличния вид и нейната дълговечност.

     Освен за вашата градина ние можем да се погрижим и за уюта на вашата сграда, като ви предложим интериорно озеленяване, изграждане на зимни, покривни градини или просто няколко кашпи с растителност на вашата тераса.

0
години опит
0
опитни градинари
0
доволни клиенти
0
професионални награди
Нашето специално предложение

Защо да изберете нас

Ние ценим времето Ви, затова ще изброим някои от най-важните причини отговарящи на въпроса “Защо Нас”, а останалите ще намерите сами, когато се погрижим за Вашата градина!

конкурентни цени

Цените ни са съобразени, така че да бъдат максимално достъпни и смеем да твърдим, че са най-добрите на пазара.

отдаден екип

Екипът ни е отдаден на работата си, което означава, че работим с желание! А тогава се постигат най-добри резултати.

дългогодишен опит

Опитът, креативността и любовта към работата са най-силните ни качества и именно с тях успяваме да вдъхнем нов живот във всяка градина, създавайки красива и приказна атмосфера!

професионални съвети

Ако и Вие обичате растенията и грижата за тях, колкото нас, ще Ви дадем най-добрите съвети как да постигате най-добрите резултати!

Our experts

Нашият екип

Косене на трева  Green World

Mr. Jon miller

Gardener

Косене на трева  Green World

Mr. Jon miller

Gardener

Косене на трева  Green World

Mr. Jon miller

Gardener

Косене на трева  Green World

Mr. Jon miller

Gardener

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Преди основите на Работата, полагаме основи на взаимно доверие!